Guide til at få en billig gyngestol til under 1000 kr

Guide til at få en billig gyngestol 1

Gyngestolen er gået hen og blevet et populært møbel igen, og der findes et stort udvalg af forskellige typer af stole på det danske marked. Mange af disse stole koster mindst 2000 kr og opefter. Hvor vi mener, at en stol der koster 2000-4000 kr ikke nødvendigvis er mange penge at give for et kvalitetsmøbel, som man kan bruge i årtier, så er det alligevel ikke alle, der kan eller har lyst til at punge dette beløb ud. – Og da især ikke når man ofte kan få en billig gyngestol enten brugt eller som helt ny til mindre end 1000 kr!

Faktisk er det blevet nemmere end nogensinde før at få et godt overblik over de forskellige modeller, som er tilgængelige på markedet, takket være internettet. På nettet kan man nemlig ved blot nogle få søgninger og klik på forskellige hjemmesider (blandt andet Gyngestolen.dk!) få en idé om, hvor lige netop den gyngestol er, som du søger. Samtidig kan du hurtigt finde ud af, hvor du kan få den billigst.

I denne artikel guider vi dig til de steder online, hvor du typisk kan finde en billig gyngestol til under 1000 kr. Vi kommer til at tage et kig på både den Blå Avis samt nogle af de populære møbelhuse på internettet, som forhandler stolene. Til sidst tager vi også et blik på tre flotte og populære stole til indendørs og udendørs brug.

Du kan finde en billig gyngestol hos de mange online møbelhuse og dedikerede hjemmesider

Du kan ofte finde flotte og helt nye gyngestole i de forskellige online møbelhuse. Her er et godt valg bestemt Boboonline.dk, som er et af landets førende online møbelhuse med et stort udvalg af mange forskellige typer møbler.

Billig gyngestol fra møbelhusBoboonline.dk tilbyder et utroligt stort udvalg af smukke møbler indenfor alle kategorier. Uanset om du ønsker nye spisebordstole, et nyt sofaarrangement eller møbler til hjemmets andre rum, så kan de fås til nogle af markedets bedste priser. De lave og forbrugervenlige priser skyldes Bobo’s særlige forretningsmodel, hvor der kun handles med møbler online, og hvor alle fordyrende led er skåret væk. Webshoppen har eksempelvis hverken fysiske butikker eller et hav af ansatte, og markedsføringen af de smukke og funktionelle møbler foregår overvejende på internettet.

Søger du en gyngestol hos Boboonline.dk, så er dette online møbelhus også nær et sandt paradis, idet der føres et stort udvalg af forskellige typer af stole. Længere nede i denne blogpost tager vi derfor et kig på nogle af disse billige gyngestole, som kan fås gennem Bobo.

Som et eksempel på et andet stort online møbelhus, som også sælger et stort udvalg af billige gyngestole, kan vi nævne Unoliving.com. Denne online-møbelvirksomhed har ligesom Boboonline.dk skåret alle unødvendige led væk, og fremsender dine varer direkte fra møbelproducenten og hjem til dig. Derved spares penge ved ikke at have en fysisk butik eller et stort lager, og derved kan du som kunde få dine møbler til lavere priser end hos mange af de andre store varehuse som IKEA og ILVA.

Hos Gyngestolen.dk har vi også gjort det nemt at shoppe gyngestole ved at samle et overblik over alle de forskellige typer af billige gyngestole, som sælges i Danmark. Derved behøver du kun at kigge efter din ønskede stol ét sted. Herfra linker vi videre til det online møbelhus, som sælger møblet og sørger for, at det bliver fremsendt til dig.

Find din billige gyngestol hos den Blå Avis eller Gul & Gratis

Den Blå Avis har længe været en ikonisk platform for genbrugsvarer fra forbrugere og til forbrugere, og oftest kan disse varer fås til en brøkdel af genstandens oprindelige pris. Det er muligt at få alt fra biler over fladskærms-TV til møbler. Dette gælder også for gyngestole! Ofte er mange af disse ting, genstande og møbler i ganske god stand, så man ikke engang kan se, at der er tale om brugte varer. Når det gælder om at finde en billig gyngestol, så kan man nemt få en god og stærk stol til under 1000 kr.

Billig gyngestol fra Den Blaa AvisEn af fordelene ved Den Blå Avis’s hjemmeside dba.dk er, at det er gratis at bruge den i modsætning til tidligere, hvor man skulle købe avisen i papirudgave. Ulempen ved at handle møbler og andre ting på den Blå Avis er, at udvalget af forskellige modeller er meget sporadisk, at varerne er blevet brugt og derfor måske ikke er i tip-top stand, at handlen er efter først-til-mølle princippet, og at man typisk selv skal afhente varen hos sælgeren. Med andre ord, der er gode muligheder for at finde en billig gyngestol gennem den Blå Avis, men der er også en del ulemper!

En anden platform til online salg af nærmest alt, er hjemmesiden Guloggratis.dk. Denne hjemmeside kombinerer konceptet med brugte varer i stil med den Blå Avis, men tillader også webshops at annoncere på hjemmesiden, så der også sælges billige, men helt nye produkter. Gul og Gratis er derfor lidt en blanding af en slags online loppemarked og en platform for helt nye og billige varer.

I modsætning til den Blå Avis kan man hos Guloggratis.dk ofte få fremsendt sine nyindkøb med posten, så man ikke behøver at afhente dem selv. Hos guloggratis.dk finder man også et stort udvalg af møbler og det er derfor også nemt at finde frem til en billig og god gyngestol. Da mange af disse stole er brugt, er det ikke unormalt at kunne finde billige stole helt ned til 200 kr! Dette vil dog ofte være stole, som er af ældre design og som ikke lever op til den nyeste mode eller æstetik.

Eksempler på moderigtige og billige gyngestole, som kan købes over internettet

Emilia-gyngestol til 999,- kr

Emilia-billig-gyngestolEmilia stolen er et smukt og funktionelt eksempel på en billig gyngestol, som er fremstillet i både mørkegråt og lyst Corsica-stof. Dette er stof, som er både slidstærkt og attraktivt at røre ved. På bagsiden af stolen er der påsat to små knapper i matchende stof, som giver stolen et retro look i forhold til resten af designet, som er smagfuldt minimalistisk.

Fordi stolen fremstilles i flere forskellige farver finder stolen også nemt anvendelse hvor som helst i det moderne hjem. Stil stolen ved siden af sofaen i din stue og hyg dig med at sidde i den og gynge, når du ser TV. – Eller lad stolen udgøre det centrale element i dit læsehjørne!

Vi anbefaler, at du stiller stolen ovenpå et gulvtæppe for at fuldende din smukke indretning. Derved kan du også undgå mærker i gulvet, som kan opstå, når du gynger. Som med alle andre gyngestole kan du gøre Emilia-stolen mere personlig, hvis du også køber et lækkert uldtæppe i en flot farve til at have hængende over ryglænet eller armlænet. Emilia-stolen kommer med en indbygget pude, men det kan anbefales, at du også køber en pude i en farve, der passer ind i din indretning for at gøre din stol mere personlig.

Læs mere om Emilia stolen her.

Abbey gyngestol til 799,- kr

Abbey-billig-gyngestolDen flotte og moderne Abbey gyngestol kommer i to forskellige flotte farver, grå og petroleumsblå. Abbey stolen er en flot stol i enkelt og moderne design, som kommer med et blødt og behageligt sæde og ryglæn i Darin-stof. Stolesæde og -ryg er monteret på et forkromet stel. Du kan læse mere om stolen ved at følge linket her.

Som udsmykning er Abbey gyngestolen fremstillet med fire knapper af Darin-stof i sædet samt fire knapper i stoleryggen, som er med til at give stolen det velkendte og hjemlige design. På samme tid bibeholder designet sin moderne og simplistiske skarphed.

Uanset om du vælger en grå eller blå Abbey stol, så vil den passe perfekt ind ind i din stue, hvor den vil sikre dig mange rolige og afslappende stunder. Vigtigst af alt så skaber stolen hygge og hjælper dig med at koble af efter en lang dag på arbejdet eller studiet.

Stolens lette og luftige udtryk gør den samtidig ideel til at have stående i udestuen eller i sommerhuset. Sammen med et lille fletbord, nogle smukke planter og en god lampe kan Abbey stolen udgøre den vigtigste del af dit hjems hyggehjørne. Og det bedste ved det er, at det er en billig gyngestol i forhold til dens høje kvalitet og stilfulde design.

Find Abbey stolen her.

En Coop gyngestol fra Amerika

amerikaner-billig-gyngestolDenne flotte, billige gyngestol til udendørs brug og til under 1000 kr kan fås hos Coop.dk. Stolen kommer med brede armlæn, som er perfekte til når man vil slappe af udenfor. Den gedigne og robuste stol er fremstillet i klassisk amerikansk design, som vi kender det fra de amerikanske serier og film.

Du kan med fordel købe en hynde til stolen, så du rigtigt kan sidde godt og behageligt og slappe af i den danske sommer. Stolen er malet hvid og skal behandles som andre typer møbler til udendørs brug. Det kan derfor anbefales, at stolen sættes ind i skuret, når sæsonen er forbi og det bliver regnfuldt og koldt udenfor. Med tiden kan det også være, at stolen får brug for en kærlig hånd og en gang ekstra maling. Men så er du også sikret en fantastisk smuk og billig gyngestol til haven i flere årtier fremover!

Vi håber, at du med denne blogpost har fået inspiration til, hvor du kan købe gyngestole til under 1000 kr stykket og samtidig også har fået en idé om, hvordan indretningsmoden indenfor gyngestole er lige for tiden. God fornøjelse med din nye, skønne stol!