Om os

Velkommen til Gyngestolen.dk, hvor vi har samlet en oversigt over alle de gyngestole, der bliver solgt i Danmark. Dermed slipper du for at skulle læse og sammenligne adskillige forskellige hjemmesider med gyngestole, når du har brug for at rokke. Sagt med andre ord, nu behøver du kun kigge ét sted, når du skal have din næste gyngestol!

Gyngestolen.dk giver dig det store overblik over alle de forskellige gyngestole, som er tilgængelige på det danske marked og viser dig, hvilke webshops der forhandler dem. Således er det ikke Gyngestolen.dk selv, som sælger de viste gyngestole. – Vi viser dig blot vej til de webshops, som forhandler den ønskede gyngestol og som derefter fremsender den til dig.

Køb en gyngestol til eget brug eller som gave. Køb en børnegyngestol til dit barn. Køb en gyngestol til vinterhaven, til stuen og til de lyse sommernætter.

AFFILIATE KOMMISSION

På Gyngestolen.dk ønsker vi ikke at ødelægge din læseoplevelse med reklamebannere eller annoncer.

Vi har i stedet valgt at henvise til en række webshops, som vi samarbejder med. Gyngestolen.dk benytter således affiliate links fra PartnerAds, som giver en lille kommission, hvis du foretager et køb på grundlag af en af vores artikler. Dette er med til at drive vores website og har ingen negativ betydning for din pris.

ANSVARSFRASKRIVELSE

På Gyngestolen.dk kan alle former for vurderinger, skøn og anbefalinger kun betragtes som vores personlige holdninger.

Brug af vores råd er på eget ansvar og Gyngestolen.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab. Vi bestræber os altid på at give korrekte oplysninger og bruger derfor kun kilder, som vi finder pålidelige. Gyngestolen.dk tager ikke ansvar for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde oplysninger.

Der tages samtidig forbehold for eventuelle tastefejl på websitet.

Gyngestolen.dk er ikke ansvarlig for brugernes holdninger, links eller kommentarer. Vi forbeholder os dog retten til at slette f.eks. kommentarer, som vi finder upassende.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, FORSLAG ELLER KOMMENTARER

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@gyngestolen.dk med spørgsmål, forslag til indhold eller kommentarer. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer på hverdage.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. mail, hvis du har spørgsmål til Gyngestolen.dk

Skriv til os på e-mail:
kontakt@gyngestolen.dk

Kontaktoplysninger:
Gyngestolen.dk
Jagvej 215A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
kontakt@gyngestolen.dk

CVR nr.: 36537930
Online Dreams IVS adresse