Vi anbefaler webshoppen her

Gyngestolen.dk

5 luksusstole som du bør overveje til hjemmet

5-luksusstole-til-hjemmet

Har du lagt mærke til, at de stole som dine forældre og bedsteforældre ejer, ofte er stole som har stor betydning for dem og en unik historie bag sig?

En gode, solid og pæn gyngestol har ofte en historie på mange årtier bag sig. Det samme gælder for andre stole til hjemmet! Derfor kan det være en rigtig god ide at investere i nogle langtidsholdbare og pæne stole, når du skal indrette dit nye fremtidige hjem.

I denne artikel vil du blive præsenteret for 5 stole, der både er pæne og holdbare, og som har en høj livstidsværdi. Stolene er i den lidt dyre ende og vil derfor anses som den perfekte investering til dig, der skal til at indrette dit hjem, som du skal bo i mange år frem. Stolene kan også gives videre til næste generation og vil være til stor glæde for dine børn og børnebørn.

Dråben – Arne Jacobsen

Dråben er en de mest ikoniske og stilrene stole, der er designet af danskeren Arne Jacobsen. Stolene passer perfekt til den minimalistiske og stilrene spisestue. Stolen udkom i 1950’erne og var revolutionerende, da den udkom, grundet dens elegant look og høje komfort.

Stolen kan både bruges som spisestol og en stol, hvor man læser eller studerer. Mange unge bruger stolen til at sidde i og studere i, f.eks. at læse studiematerialer på inspo.dk eller lignende. Da stolen har en høj komfort, så kan man bruge stolen i mange sammenhænge. Stolen koster cirka 2.000 kroner som ny.

Side Chair – Harry Bertoia

Side Chair stolen af Harry Bertoia er en meget ”udansk” stol på den måde, at stolen er lavet i et helt hvidt design med et rilledesign i sædet og ryglænet, der passer perfekt til udendørs brug. Hvis du ønsker et roligt udtryk omkring dit spisebord, så skal du dog ikke vælge denne stol! Stolen er dog oplagt til udendørs brug, særligt med en smuk, blå hynde ovenpå stolen. Stolen koster ca. 4.500 kroner som ny.

Stolen 699 Superleggera af Gio Ponti

Som navnet på arkitekten måske afslører, så har vi at gøre med en italiensk stol, der oser af kvalitet og et højt design. Der er ikke så meget pjat med denne stol, der med sit enkle udtryk passer fint ind i de fleste stuer. Stolen udkom efter Anden Verdenskrig og gjorde op med de gamle og tunge møbler, som prægede indretningsmoden før krigen. Prisen for denne stol er bestemt ikke for personen, som lever af SU! Stolen koster 11.000 kroner som ny.

Ægypterstolen af Finn Juhl

Ægypterstolen er den mere tunge dreng i klassen. Stolen har et konservativt look, men samtidig et design og udtryk, der giver noget kant. Stolen er meget populær særligt i Japan og i USA, hvor folk vil give mange penge for en original model, der har noget historie bag sig. Stolen er oplagt at bruge i hjemmets cigarlounge. Stolen koster mellem 20.000 – 30.000 kroner som ny.

Jagtstolen af Børge Mogensen

Som navnet også antyder, så er stolen beregnet til at stå i jagthytten. Stolen er lavet i træ og læder. Den har nogle meget maskuline træk over sig. Stolen er ikke beregnet til den almindelig dansker, men målrettet den mere elitære gruppe danskere med dybe lommer. Stolen koster omkring 37.000 som ny!

Relaterede indlæg