Vi anbefaler webshoppen her

Gyngestolen.dk

En stigereol i hjemmet er populær som aldrig før

Stigereol i indretningen

Det er mere populært end nogensinde før med en stigereol i hjemmet. Dette kunne være en stigereol i køkkenet så vel som i stuen. Traditionelt er der til hjemmet flere forskellige typer møbler af møbler, som altid går igen. Der er seng, borde stole, skabe og reoler som de absolut mest nødvendige møbler.

I mange folks stuer og køkkener findes mange reoler og kommoder, som hjælper dem med at organisere alle deres ting. Bøgerne skal have et sted at stå, og det samme skal de forskellige rejsesouvenirs og kunstgenstande. Flere og flere folk køber endda en gyngestol til hjemmet.

For nogle mennesker kan indretningen dog hurtigt komme til at føles for tæt møbleret eller med for mange møbler. I disse tilfælde kunne det være en ekstra god ide at tænke i nye baner og sørge for at få et møbel, som både kan holde alle tingene organiseret, men som heller ikke optager meget plads.

Til dette formål er stigereoler uundværlige. Stigereoler har den fordel fremfor mere traditionelle reoler, at de tilfører hjemmet et anderledes og mere utraditionelt, kitsch look. Stigereoler bryder således med indretningen, fordi de er skæve og anderledes møbler, som alligevel dog er funktionelle og praktiske. Derved får du ikke kun et nyt møbel til stuen eller køkkenet, men også et nyt sted hvor du organisere dine bøger og dine pyntenips. Du kan læse mere om stigereoler her.

Fordelen ved en stigereol i hjemmet

Men hvorfor er det nu lige, at stigereoler gør det så godt i hjemmet? En stigereol fylder en del mindre end en traditionel bogreol, og kommer med et mere luftigt design. Derfor virker det ikke prangende, tungt eller dominerende, hvis du har en stigereol stående derhjemme. Samtidig kan du typisk stille næsten lige så mange genstande på din stigereol, som du ellers ville kune på en normal reol.

Selvom den typiske stigehylde optager mindre plads end en traditionel bogreol og samtidig har et mere let design, så tilbyder den alligevel næsten ligeså meget opbevaringsplads som en traditionel reol.

Samtidig har stigereoler den fordel, at de med deres slanke design nemt kan stillles i områder af hjemmet, som er ubenyttede og hvor det ikke giver den store mening at stille mere traditionelle møbler. En stigereol i hvid vil altid passe ind i de fleste hjem, ligesom en reol i sort ville gøre det. Mulighederne er mange.

Stigereoler har også den fordel, at de er nemme at flytte rundt på, fordi de er designet lette. Hvis du ofte eksperimenterer med indretningen i dit hjem ved at flytte dine møbler rundt, så kunne det være en god ide at investere i en stigereol.

Relaterede indlæg