Vi anbefaler webshoppen her

Gyngestolen.dk

Indret børneværelset med en tremmeseng og en gyngestol

En-tremmeseng-og-gyngestol-til-børneværelset

En tremmeseng er den lille seng, som dit barn sover i indtil 2-3 årsalderen, efter baby har vokset sig ud af vuggen. Tremmesenge til børn kommer i et stort udvalg af forskellige designs og farver. Dog er funktionaliteten af dem alle mere eller mindre ens.

Tremmesengen er det vigtigste møbel til børneværelset. Det er så yndigt, når børneværelset indrettes med en gyngestol til børn og en matchende tremmeseng! Dit lille barn kan nemlig gynge i sin gyngestol om dagen og så sove sikkert og trygt i tremmesengen om natten.

I forhold til vuggen så giver tremmesengen mere plads til barnet, når det sover. Samtidig beskytter tremmerne barnet fra at falde ud af sengen. Men hvad skal man som minimum kigge efter, når man som nybagt forælder er ude at kigge efter den bedste tremmeseng til børn? Det ser vi på her.

Overvej disse ting inden du køber en tremmeseng til dit barn

Som så meget andet, når det gælder udstyr til små børn, så er det vigtigst, at sikkerheden er i top. Derudover skal tremmesengen naturligvis være i et design, som du mener er attraktivt og passer til resten af indretningen i hjemmet eller børneværelset. Tremmesengen må også meget gerne matche børneværelsets gyngestol!

Derudover skal du være sikker på, at sengen kommer i en størrelse, som passer til dit barn. Du skal også være opmærksom på, om madrassen er i en ordentlig kvalitet eller ej.

Hvad med de materialer, som sengen er lavet af? Er det materialer, som er sikre for små børn at ligge omgivet af? Et naturprodukt som træ er altid sikkert, men kan du være sikker på, at malingen på træet ikke er sundhedsskadeligt? Små børn er trods alt meget mere udsatte overfor sundhedsskadelige stoffer end fuldvoksne mennesker er. Du bør derfor sikre dig, at tremmesengen overholder de gældende sikkerhedscertificeringer.

Din egen sikkerhed er naturligvis også vigtig. Derfor bør du overveje, om du kan købe en tremmeseng, hvor bunden kan højdejusteres. Du bør nemlig søge at skåne din ryg så meget som muligt. Husk på, at du kommer til at stå foroverbøjet ind over sengen og kommer til at løfte dit barn op fra sengen. Her bør du ikke gå på kompromis!

Endelig må tremmesengen også gerne tage sig godt ud og være i et pænt design. Når du kigger på en pæn tremmeseng, som du mener passer ind i indretningen af børneværelset og matcher med gyngestolen, bliver du også mere tilfreds. Samtidig kan det være nemmere at sælge tremmesengen i den Blå Avis, når du ikke har brug for den længere. Hvis du har valgt at købe tremmesengen og børnegyngestolen som del af et matchende sæt, kan det også være, at du kan kan sælge sættet for mere, når tiden kommer.

Husk at få en god madras til tremmesengen

Madrassen til tremmesengen er også af største vigtighed. Som udgangspunkt bør madrassen være fremstillet til den specifikke seng.

Hvis du vælger en skummadras, så bør du sikre dig, at den er mindst 5 cm tyk. Samtidig bør den have et betræk, som kan tages af og vaskes. Som udgangspunkt skal madrassen til tremmesengen være så hård, at slag og stød fordeles i hele sengen. Samtidig skal madrassen også være hård, for at dit barn kommer til at bruge sine muskler og derved udvikler kroppen, når han eller hun ligger i sengen.

Der er ikke nogen grund til at investere i en egentlig springmadras til et lille barn. De fordele, som en sådan madras giver, er barnet nemlig for lille til at drage nytte af. Ligeledes bør en vandseng undgås, da barnet har svært ved at vende sig ordentligt på det bløde underlag.

Relaterede indlæg