Vi anbefaler webshoppen her

Gyngestolen.dk

Sådan indretter du herreværelset i hjemmet

Sådan indretter du herreværelset

I den travle hverdag med arbejde, afhentning af børn, indkøb og shopping har folk brug for at lade op og komme til hægterne igen. Hjemmets indretning bør afspejle og imødekomme dette behov. Tag nu for eksempel bare manden i hjemmet. Ligesom hans kone har også han brug for at tage lidt alenetid engang imellem. Hvis I er så heldige at have så meget plads derhjemme, så manden kan have sit eget herreværelse, så foregår hans alenetid naturligvis bedst i hans “mandehule”!

Derfor kan det være godt med en mandehule i hjemmet

Mange ville hævde, at herreværelset ikke kun er et sted, hvor manden i hjemmet mødes med vennerne engang i mellem. Her på bloggen er vi enige i dette udsagn. Herreværelset er i lige så høj grad et rum i hjemmet, som er forbeholdt manden, hvor han kan trække sig ind i sig selv og lade batterierne lidt op – måske mens han sidder i en gyngestol!. Ligeledes er det et sted i hjemmet, hvor han kan fordybe sig for at arbejde, spille spil eller engagere sig i særlige hobbyer uden afbrydelser. Set i dette lys, så skal herreværelset først og fremmest være et funktionelt rum, og det skal være behageligt og indbydende.

Så skal der også være plads til vennerne. For den moderne mand har masser af venner, og bølgerne kan hurtigt komme til at gå højt, når vennerne er på besøg og der bliver hygget og drukket. Mon ikke hans kone ville påskønne, at disse potentielt støjende (og brølende) aktiviteter foregik væk fra dagligstuen og med en dør, som kan lukkes?

I mange hjem er herreværelset i kælderen indrettet med overskydende møbler, som ikke har kunne finde anvendelse andre steder i hjemmet. Dermed ikke sagt, at det ikke kan blive indrettet til en rigtig mandehule! I andre hjem er der tænkt dybe tanker om, hvordan herreværelset skal indrettes, og alle møblerne er købt ind til formålet og efter en overordnet maskulin masterplan. På det online Mandemagasin kan man altid få inspiration i form af mange spændende artikler om mandemode, indretning og gadgets til den moderne mand.

Opskriften på det ideelle herreværelse

Ofte er mange herreværelser rum i kælderen, som er indrettet som hobbyrum, og derfor kommer både med skrivebord eller arbejdsbord samt en skrivebordsstol. Indretningen af herreværelset begrænser sig dog ikke kun til skriveborde og skrivebordsstole. Mange herreværelser bliver nemlig også indrettet med bogreoler og hylder, foruden en sofa og sofabord. Nogle herreværelser kommer endda fuldt udstyret med bar og bardisk.

Hvad der er det ideelle herreværelse for dig, afhænger naturligvis af din smag. Generelt kan dog siges, at indretning af værelset i afdæmpede og mørke farver giver rummet et maskulint præg. Dette kunne være møbler i mørkt træ og med læderpolstring. For nogle er Chesterfield-møbler det ideelle valg, men disse møbler er også meget dyre, og det er ikke svært at finde noget, som er billigere og som samtidig også ligner Chesterfield-møbler.

Sofabordet kunne være i mørkt egetræ og med sider og kanter af gråt, upoleret metal. Stolene kunne ligeledes også være i mørkt og rustikt træ og med puder af mørkt læder eller stof. Der kunne endda være plads til en gyngestol med et mørkt skind! Mulighederne er mange for at indrette din man cave.

Mange mænd vil typisk mene, at deres mandehule ikke er komplet uden et spillebord så som et bordfodboldbord eller et billardbord. I mange herreværelser til især den yngre generation af herrer er det også et stort hit, hvis der er spilkonsoller så som Wii eller Playstation, som kan forbindes med et TV. Hvis ikke der er bardisk i herreværelset, så er det en rigtig god ide med et lille køleskab til alle øllerne.

Uanset hvad, så er der vist plads og tid i herreværelset til en god whisky og høj cigarføring!

Relaterede indlæg